Extra årsmöte Hyresgästföreningen Lilla TGV

 • Halmstad
 • Laholm

Den lokala hyresgästförening Hyresgästföreningen Lilla TGV (Lilla Tjärby, Genevad och Veinge) kallar dig som medlem till ett nytt årsmöte söndagen den 15 april 2018.

Eftersom flera personer i nuvarande styrelsen Hyresgästföreningen Lilla TGV ska flytta ifrån området behöver vi utse en ny styrelse. Den enda punkten som kommer att tas upp på årsmötet är att utse och välja en ny styrelse.

Är du intresserad av att påverka ditt boende och att bli en aktiv medlem inom Hyresgästföreningen? Tveka inte, kom på mötet och visa ditt intresse!

Som medlem i Hyresgästföreningen är det din rättighet att vara med på årsmöten och rösta om vilka personer som ska representera dig i din lokal föreningen nästa år.

Varmt välkommen!

/Hyresgästföreningen Halmstad-Laholm

Kontaktperson: Per-Arne Rosenqvist, per-arne.rosenqvist@hyresgastforeningen.se, 010-459 17 45

Händer just nu i Halland

 • 17 maj

  Filmtajm - Dragon Award Best Nordic Documentary

  2018-05-17 | Halland,Västra Götaland, Göteborg

  Vi är glada och stolta över att vi i vår publika Arena: Första Lång även under våren 2018 kommer att ha fyra tillfällen där vi kommer erbjuda kvalitativa filmkvällar hos oss.

 • 24 maj

  CRUSH Talks med Carina Listerborn

  2018-05-24 | Halland,Västra Götaland, Göteborg

  I samarbete mellan Hyresgästföreningen i Västra Sverige och forskarnätverket CRUSH, (Critical Urban Sustainability Hub) arrangeras våren 2018 tre samtal om bostadsfrågan.

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.