Årsmöte Ljungby

Välkommen på årsmöte i Ljungby.

Var med och påverka hur Hyresgästföreningen ska arbeta både i Ljungby och i resten av landet. Alla medlemmar är välkomna till årsmötet. Som medlem har du en röst per hushåll.

Anmäl dig, med eventuella matavvikelser, senast den 15 mars, till Isabelle Martinsson via mejl isabelle.martinsson@hyresgastforeningen.se eller på telefon 010-459 21 64. Det kommer att bjudas på fralla och kaffe. 

Verksamhetsberättelsen och övriga handlingar kommer att delas ut på mötet. Årsmötet innehåller en formell del, och det finns även utrymme för diskussioner. Årsmötet är en viktig sammankomst. Det är då du kan göra din röst hörd, möta styrelsen och träffa andra medlemmar. Du väljer också vilka personer som ska ingå i styrelsen och andra förtroendeuppdrag. De personer som föreslås till val på årsmötet har blivit tillfrågade innan och visat intresse för uppdraget, men det är på årsmötet som det bestäms vilka som väljs.

Välkommen
Hyresgästföreningen region Sydost

Kontaktperson: Isabelle Martinsson, isabelle.martinsson@hyresgastforeningen.se, 010- 459 21 64

Händer just nu i Kronoberg

 • 28 apr

  Kick-off för valberedningar, vår och höst

  2019-04-28 | Kronoberg, Alvesta

  Valberedningen har ett viktigt uppdrag att hjälpa medlemmarna att utse en kompetent och välfungerande styrelse. Det är inte alltid så lätt att sätta igång. Ibland behövs det både något trevligt och roligt för att få kraft och inspiration. Och ibland behövs det praktisk övning för bli modigare och våga förändring.

 • 4 maj

  Medieträning, grundutbildning

  2019-05-04 – 2019-05-05 | Kronoberg, Alvesta

  En utbildning som riktar sig till dig som har kontakt med media i olika sammanhang. Syftet är att stärka dig i din roll gentemot media, att du känner dig trygg vid uttalanden och i att skriva och fotografera. Du får kunskap i hur media fungerar och hur en journalist arbetar. Vett och etikett vid publicering på sociala medier.

 • 10 maj

  Kurs: Fota, skriva, dela med respekt i sociala medier

  2019-05-10 | Kronoberg,Östergötland,

  En utbildning där du genom kunskap om etik, lagar och regler lär dig att bli en bra publicist i sociala medier. Mia Karlsvärd ger dig verktygen. Hon har lång erfarenhet som fotograf och skribent och delar gärna med sig av sina kunskaper.

 • 11 maj

  Kurs: Tips och roliga fototrix!

  2019-05-11 | Blekinge,Jönköpings län,Kalmar län,Kronoberg,Östergötland,

  En inspirationsdag för dig som vill lära dig att ta bättre bilder med mobiltelefonen och om vett och etikett vid publicering av bilder på sociala medier. Mia Karlsvärd ger dig verktygen. Hon har lång erfarenhet som fotograf och skribent och delar gärna med sig av sina kunskaper. Den här dagen är för dig som vill lära dig mer om att

 • 17 maj

  Förhandlingsutbildning steg 1

  2019-05-17 – 2019-05-18 | Gotlands län,Jönköpings län,Kronoberg,Östergötland,

  Utbildningen ger grundläggande kunskap om förhandlingssystemet, hur Hyresgästföreningen organiserar sig inom förhandlingsverksamheten samt uppdraget i en förhandlingsdelegation.