Nominera till stämman

Vem vill du ska företräda medlemmarna från region västra Sverige på förbundsstämman i juni 2016? Glöm inte att nominera ombud senast den 9 oktober.

I mitten av juni 2016 är det åter dags för Hyresgästföreningens förbundsstämma. Då samlas representanter för landets alla hyresgäster i Trollhättan för att besluta om våra framtidsfrågor.

Förbundsstämman består av 150 ombud från hela landet samt förbundsstyrelsens ordinarie ledamöter och är Hyresgästföreningens högsta beslutande organ.

Alla enskilda medlemmar, även de som inte har ett förtroendeuppdrag, kan föreslås som ombud. De ska ha tillfrågats och accepterat att bli nominerade. De bör ha intresse för bostadspolitik och frågor som rör hela landets hyresgäster.

Den 26 november utser regionen västra Sveriges höstfullmäktige cirka 20 ombud från västra Sverige till förbundsstämman.

• Senast 9 oktober skickar du förslag på ombud (namn, adress, telefonnummer, mejl och dina egna kontaktuppgifter) via mejl till anna.berggren@hyresgastforeningen.se eller med post till:

Valberedningen
att. Anna Berggren
Hyresgästföreningen Region västra Sverige
Box 7304, 402 36 Göteborg
(Tel: 010–459 24 09)

Händer just nu i Västra Götaland

Västra Sveriges kommuner

Region västra Sverige består av följande kommuner: Ale, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn, Varberg, Öckerö.