Bomöte Allaktivitetsplanen Kil

  • Kil

Vill du prata mer gällande boendefrågor?

KilsBostäder och Hyresgästföreningen hade möte på gården den 13 juni dit alla hyresgäster var bjudna för att prata med oss om hur du trivs på gården, om du vill att något ska göras bättre eller vill starta någon verksamhet på gården.

Några av de synpunkter och frågor som jag fick var att:

• Tvättstugan är smutsig.
När du tvättat klart så skall du städa hela tvättstugan, ta bort ludd ur torktumlaren och göra rent tvättmedelsfacket på tvättmaskinen.

• Sopor och gamla möbler.
När du slänger ditt skräp, se till att slänga det på rätt ställe. Möbler, tv och annan elektronik skall lämnas på återvinning inte i källaren.

• Bilar på gården.
Kör inte in bilar på gården mer än när du ska lasta ur bilen. Det är en olycksrisk och bilen kan hindra ambulans, brandkår eller polis om de behöver komma in på gården snabbt.

• Cyklar, barnvagnar med mera i trapphusen.
Stora saker får inte ställas i trapphusen då det är en brandfara, kan hindra ambulans, brandkår och polis. Ställ cyklar i cykelförråd, barnvagnar i förrådet eller lägenheten, det är kanske du som behöver hjälp snabbt.

Det är att visa hänsyn att städa tvättstugan, köra bort möbler och slänga rätt, inte ha bilar inne på gården, ta bort cyklar och barnvagnar ur trapphusen och inte föra oväsen på kvällar och nätter.

Synpunkter? Vill du prata, kom dit så pratar vi, sedan ska vi framföra det till KilsBostäder.

Välkommen!

Händer just nu i Värmland