Bostadsmöte kvarteret Björnbäret

 • Oxelösund

Välkommen alla boende hos Kustbostäder i kvarteret Björnbäret!

Under föregående styrelses regi startades en renovering av vår kvarterslokal som har blivit positivt bemött. Nästa delmål var att få ett bättre kök och nya möbler i lokalen. Det finns även planer för projektor eller TV.

Lokala Hyresgästföreningen har även fått en redskapsbod av Kustbostäder uppmonterad vid lokalen som skall utrustas och tas i bruk inom en snar framtid.

För att detta ska bli verklighet och fungera behöver vi personer som vill hjälpa till, samt bidra med kunskaper och erfarenhet.

Vi hoppas få igång en ny styrelse eller arbetsgrupp för att kunna utveckla området ytterligare. Vi söker även personer i alla åldrar som vill starta egna aktivitetsgrupper.

Hyresgästföreningen har ett fantastiskt bra samarbete med Kustbostäder som gärna vill att vi kommer med förslag och idéer.
Vi har möjligheten att utveckla vårt bostadsområde och öka trivseln ytterligare.

Vi bjuder på kaffe med bröd.

Anmäl att du kommer till Niclas, kontaktuppgifter nedan, senast 10 juni.

Kontaktperson: Niclas, brolle1966@gmail.com

Händer just nu i Södermanland

 • 16 dec

  Adventskaffe - julpyssel - Hyresgästföreningen Törnrosen

  2018-12-16 | Södermanland, Eskilstuna

  Alla boende i området är välkomna till adventskaffe med julpyssel söndag den 16 december klockan 13.00-16.00

 • 1 jan

  Skolambassadör

  2019-01-01 – 2019-06-30 | Dalarna,Södermanland,Värmland,Örebro län,

  Är du vår framtida skolambassadör? Vi i Hyresgästföreningen planerar att rekrytera och utbilda skolambassadörer under 2019. De personer som blir antagna kommer att besöka ett antal gymnasieskolor tillsammans med oss för att berätta om Hyresgästföreningen och om att flytta hemifrån.