Årsmöte, Kumla

 • Kumla

Välkommen på årsmöte hos den lokala föreningen i Kumla. Nu är det snart en viktig dag i din Hyresgästförening. Det är dags för årsmöte!

Du är med i en av Sveriges största folkrörelser! Hyresgästföreningen har över en halv miljon medlemmar. Vi arbetar för att alla ska ha ett tryggt och bra hem till en rimlig kostnad.

I höst är det val i Sverige. Hyresgästföreningen kommer att engagera sig och driva vår egen valrörelse. Vi kommer att kräva att politikerna ser till att det byggs fler hyresrätter med rimliga hyror, att hyresgästerna får ökad trygghet och ett ökat inflytande över sitt boende.

På årsmötet kommer vi att berätta vilka krav vi har på politikerna i just din kommun. Du kommer att få möjlighet att föra fram dina krav och synpunkter!

Så varmt välkommen till vårt årsmöte! Dina åsikter och ditt engagemang behövs!

Kontaktperson: Thomas Berglund, hgfkumla@gmail.com, 0709-322 580

Händer just nu i Örebro län

 • 14 dec

  Lucia och julpyssel i Varberga

  2018-12-14 | Örebro län, Örebro

  Välkommen till julpyssel och luciafirande!

 • 1 jan

  Skolambassadör

  2019-01-01 – 2019-06-30 | Dalarna,Södermanland,Värmland,Örebro län,

  Är du vår framtida skolambassadör? Vi i Hyresgästföreningen planerar att rekrytera och utbilda skolambassadörer under 2019. De personer som blir antagna kommer att besöka ett antal gymnasieskolor tillsammans med oss för att berätta om Hyresgästföreningen och om att flytta hemifrån.