Valla demonstrerar vid Stadshuset

Hyresgästerna i Stockholmshems hus på Valla torg demonstrerar tillsammans med alla som stödjer dem. Demonstrationen sker utanför Stadshuset i samband med att Stockholms kommunfullmäktige sammanträder.


 Samrådsgruppen för Valla Torg når inte fram till Stockholmshem (SH) i hyresförhandlingen och har inte kunnat påverka den kommande upprustningen.
Kommunfullmäktige reglerar hur SH ska styras och därför väljer vi nu att gå direkt till politikerna för att lyfta våra frågor på en högre nivå! Demonstrationen börjar 16.30 och pågår till cirka klockan 17.45.
Kom när du kan!  Tillsammans gör vi skillnad!
Det är viktigt att vi blir många på demonstrationen, ju fler vi är desto mer kan vi påverka. Bjud gärna in vänner och bekanta. För att alla ska ha råd att bo kvar behöver vi påverka politikerna. Denna strid gäller inte bara Valla torg utan hela allmännyttan!

Hyresgästföreningen har ordnat fram
gratis bussar från Valla torg till Stadshuset! 
Bussarna avgår från två platser, framför Tjuvgods vid Valla torg 59 samt utanför Valla torg 89. Båda bussarna avgår klockan 16.00 från Valla och kör tillbaka efter demonstrationens slut vid cirka klockan 17.45.

Gör ditt eget plakat!
Torsdag den 26 november klockan 16.00-19.00 gör vi plakat inför demonstrationen. Kom till Hyresgästföreningens lokal, Valla torg 89.
Material finns på plats.

Händer just nu i Stockholms län

  • Inga träffar