Hemresan till Jokkmokk

Bor du i Jokkmokk eller har vägarna förbi är du hjärtligt välkommen att besöka oss i vår husbil.

Illustration på människor och hyreshusI början av september kommer vi från Hyresgästföreningen att göra en höstturné med en husbil till din kommun. Vi vill gärna träffa dig som är medlem för att höra hur det ser ut och fungerar kring boendet i din kommun.

Förutom medlemmar kommer vi också att träffa politiker, bostadsbolag och andra med ansvar för boendefrågor i din kommun.

Om du känner att du skulle vilja engagera dig berättar vi gärna om hur man kan skapa trivselaktiveter, öka tryggheten eller på andra sätt åstadkomma förbättringar i ditt bostadsområde.

Så kom och besök oss i vår husbil, vi bjuder på kaffe med dopp och har med oss ”bra att ha saker” som du kan ta med dig hem! 

Varmt välkomna!
Gun Isaxon
Ordförande Hyresgästföreningen Gällivare 

                                                           

Händer just nu i Norrbotten

 • 10 aug

  Ambassadör Malmfälten på Nolia

  2018-08-10 | Norrbotten,

  Hyresgästföreningarna i Malmfälten bjuder dig att bli vår ambassadör på Stora Nolia i Piteå den 10 augusti! Följ med, påverka politiker lokalt, regionalt och nationellt i samhällsomvandlingsfrågan! Tillsammans kan vi få bättre villkor för hyresgästerna i Malmfälten!

 • 16 aug

  Mötesplatsen

  2018-08-16 | Norrbotten, Luleå

  Lokala hyresgästföreringen Lingonet i Kallkällan har haft semesterstängt. Välkommen att fika, basta eller umgås på Mötesplatsen Lingonstigen 237.

 • 25 aug

  Sommarjippot

  2018-08-25 | Norrbotten, Malmberget

  Hyresgästföreningen i samarbete med LKAB fastigheter och Eriksson&Rönnqvist hälsar dig välkommen till årets Sommarjippo i Svanparken!

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.