Att delta är att ta ställning - Luleå Pride

Hyresgästföreningen Region Norrland med lokalföreningarna Piteå/Älvsbyn,Luleå och Boden deltar på Luleå Pride under parollen Rum för Alla !

Tre unga kvinnor umgås. Som arrangörerna säger: ”Att vara en del av Luleå Pride är att ta ställning för mänskliga rättigheter och ett inkluderade samhälle för alla”

Det rimmar mycket väl med vår grundläggande  idé om ett hållbart och inkluderande samhälle.
Vi finns därför på plats i Stadsparken i Luleå i monter nummer 25.

I vår monter finns förtroendevalda och tjänstemän för att prata om Hyresgästföreningen och bostadsfrågorna och vi hoppas att du har möjlighet att besöka oss under någon av festivaldagarna.
Vi bjuder på Popcorn och lite annat trevligt!

Händer just nu i Norrbotten

 • 10 aug

  Ambassadör Malmfälten på Nolia

  2018-08-10 | Norrbotten,

  Hyresgästföreningarna i Malmfälten bjuder dig att bli vår ambassadör på Stora Nolia i Piteå den 10 augusti! Följ med, påverka politiker lokalt, regionalt och nationellt i samhällsomvandlingsfrågan! Tillsammans kan vi få bättre villkor för hyresgästerna i Malmfälten!

 • 16 aug

  Mötesplatsen

  2018-08-16 | Norrbotten, Luleå

  Lokala hyresgästföreringen Lingonet i Kallkällan har haft semesterstängt. Välkommen att fika, basta eller umgås på Mötesplatsen Lingonstigen 237.

 • 25 aug

  Sommarjippot

  2018-08-25 | Norrbotten, Malmberget

  Hyresgästföreningen i samarbete med LKAB fastigheter och Eriksson&Rönnqvist hälsar dig välkommen till årets Sommarjippo i Svanparken!

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.