Säg det med en sång: Bygg mer för de unga!

Finns det något bättre sätt att säga saker än med en sång? Vi tycker inte det. Därför uppvaktade vi och Adolf Fredriks Gosskör bostadsminister Mehmet Kaplan med en smäktande körsång om att bygga mer.

Cecilia i Solna tycker att det byggs för lite för de unga. Vi håller med och pratade ihop oss med några av dem som snart kommer att beröras av bostadsbristen: Adolf Fredriks Gosskör. Resultatet blev sång om vikten av att bygga fler, mindre bostäder för de unga.

Det pratas mycket om compact-living och Cecilias förslag var att bygga runt 20 kvadrat vilket borde ge nog med utrymme för allt och samtidigt en rimlig hyra. Dessutom kan man ju bygga fler bostäder om man bygger smått.

Vad har du för tankar kring möjliga lösningar på bostadsbristen? Lämna ditt förslag på Instagram eller Twitter med #flerhem, det kanske blir just det som vi lyfter till politikerna! Se några av de förslag vi driver på vår Facebooksida .

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.