Förhandlingar klara med Fastighetsägarna Syd i Malmö

SIDAN UPPDATERAS KONTINUERLIGT:

- Uppdaterad den 24 maj: Förhandlingarna med Fastighetsägarna Syd är nu klara och strandningen är därmed över. Berörda hyresgäster kommer att få skriftlig information om vilken hyra som gäller. Här hittar du info om resultatet.

- Uppdaterad den 4 maj: Den 3 maj gick Fastighetsägarna Syd ut med information om att de och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyrorna. Detta stämmer inte. Inget hyresavtal är påskrivet.

- Uppdaterad den 28 april: Strandningen omfattar inte längre Grönegatan 30, Norregatan 13 och Gånglåtsgatan . Informaton kommer att skickas till berörda hyresgäster.

- Uppdaterad den 20 april: Strandningen omfattar inte längre fastigheter hos Lifra och Trianon. Information kommer att skickas till berörda hyresgäster. Adresslistan längst ner kommer att uppdateras under vecka 17.

- Uppdaterad den 18 april: Strandningen omfattar inte längre Kungsgatan 35 och Östra Förstadsgatan i Malmö. Information kommer att skickas till berörda hyresgäster.

- Uppdaterad den 12 april: Strandningen omfattar inte längre Stenas fastigheter i Malmö. Information kommer att gå ut till berörda hyresgäster. Det gäller följande adresser:
Ahlmansgatan 11-19, 12-18 
Baltzarsgatan 16-18
Bangatan 1-11, 8-18
Barkmansgatan 3-5
Bergsgatan 36-44, 46-54
Briggens gränd 2-6
Byggmästaregatan 1
Carl Gustafs väg 19
Claesgatan 6-16, 7-11 
Disponentgatan 19-23
Djäknegatan 28
Docentgatan 3-7, 6-8
Drottninggatan 2-4
Ehrensvärdsgatan 20-38
Fabriksgatan 3-7
Frans Henriksgatan 4-8
Fredsgatan 11
Fregattgatan 16-18
Fricksgatan 2-6
Fridhemstorget 27
Föreningsgatan 38
Gasverksgatan 11, 13
Generalsgatan 1
Grynbodgatan 14-16
Grönegatan 6-12, 32-38
Hans Michelsensgatan 1
Hermodsdalstorget 4
Holmgatab 6-10
Humlegatan 24
Hålsjögatan 3-43
John Ericssons väg 66-76
Järnvägsgatan 41
Jörgen Ankersgatan 5-9
Kamrergatan 2, 8-10
Kantatgatan 1-47, 2-46, 35-47
Kirsebergsgatan 33-43
Kirsebergs torg 4, 5-9
Koralgatan 1-49, 2-72
Kramersvägen 4-12


Kronborgsvägen 2
Lilla Kvarngatan 4
Lindängsvägen 7-9
Linnégatan 32
Lorensborgsgatan 17
Lugna gatan 38
Mariedalsvägen 31-33
Nikolaigatan 10-16
Norra Rörsjögränd 2
Norra Skolgatan 19
Professorsgatan 5, 8, 9-13
Ribersborgsvägen 14
Rörsjögatan 7-15, 10, 18
Skansgatan 6-8
Skeppsbron 13
Slöjdgatan 7-13
Smedjegatan 6, 8
Sofielundsvägen 1-17
Spårvägsgatan 12-18
Stora Kvarngatan 5-11, 49-51
Stora Nygatan 5, 55
Stora Trädgårdsgatan 5-9, 14-20
Storgatan 2-4
Stormgatan 14-16
Svansjögatan 1-57
Södervärnsgatan 11-15
Södra Bulltoftavägen 16
Södra Förstadsgatan 21, 87-89 

- Uppdaterad den 5 april: Strandningen omfattar nu även adresserna Kornettsgatan 9, Simrishamnsgatan 40, Skanörsgatan 4 och Södra Förstadsgatan 94 i Malmö. Fastigheterna ägs och förhandlas av Carobelle AB. Informationsbrev kommer att gå ut till berörda medlemmar.

- Uppdaterad den 27 mars: Adresserna Banérsgatan 10-12, Östra Stallmästaregatan 17, Holmgatan 4 och Jörgen Ankersgatan 10 har förhandlats av Frontnine istället för Fastighetsägarna Syd och slutbesked har skickats ut till berörda hyresgäster.

- Uppdaterad den 24 mars: Strandningen gäller inte längre adresserna Gustaf Rydbergsgatan 1, Mariedalsvägen 15, Per Wickenbergsgatan 2, Ystadvägen 9 och Helmfeltsgatan 6. Brev kommer att gå ut till berörda hyresgäster.

- Uppdaterad den 20 mars: Under onsdag, torsdag och fredag skickar vi ut ett nytt brev till berödra hyresgäster i Malmö om att fortsätta betala den gamla hyran för april.

- Uppdaterad den 16 mars: Strandningen gäller inte längre fastigheten Ritaren 7 på Per Albin Hanssons väg 49-57, 61 A-C. Förhandlingarna är klara med Brf Gröndal Malmö och resultatet blir en hyreshöjning på 0,88 procent från den 1 maj 2017. Slutbesked har gått ut till berörda medlemmar. När det gäller fastigheten Åsbo 7 på Östra Stallmästaregatan 15 är förhandlingarna klara och resultatet blir en hyreshöjning på 0,88 procent från den 1 maj 2017.

- Uppdaterad den 15 mars: Strandningen gäller inte längre fastigheten Kungen 2 på Banérsgatan 4. Fastigheten är såld till Kanslihuset. Förhandlingarna är klara och resultatat blir en hyreshöjning på 0,88 procent från den 1 maj 2017.  Brev kommer att gå ut till berörda hyresgäster.

- Uppdaterad den 23 februari: Nu är det åter dags att betala hyran och vi vill påminna dig om att förhandlingen med Fastighetsägarna Syd fortfarande är strandad. Det innebär att hyran för mars inte är färdigförhandlad ännu, och vi vill återigen påminna dig om att fortsätta betala den gamla, senast förhandlade hyran. Du kan inte bli uppsagd eller få en betalningsanmärkning så länge du betalar den gamla hyran.


Stort gensvar på enkät
För ett tag sedan skickade vi ut en medlemsenkät om din hyresinbetalning efter att din hyresvärd avbrutit hyresförhandlingarna. Vi gjorde enkäten eftersom vi av erfarenhet vet att många hyresgäster betalar den höjda hyran trots att man inte måste. Vi fick svar från mer än 500 hyresgäster! Ett stort tack till alla ni som delade med er! 

Resultatet visar att cirka hälften av ni som svarade fick en avi med höjd hyra. Cirka 80 procent valde att fortsätta betala den gamla, senast förhandlade hyran. Exempel på anledningar var att man inte tycker att hyreshöjningen är rimlig, att man inte vill acceptera en hyra som inte förhandlats fram och att man vill följa Hyresgästföreningens råd.

En vanlig anledning till att man istället betalade den nya, oförhandlade hyran, var att man är orolig för vad som kan hända, till exempel att hyresvärden ska behandla en dåligt eller att man ska bli kallad till hyresnämnden.

Har du frågor, hör av dig till oss på 010-459 10 40 eller malmo@hyresgastforeningen.se!

 

- Uppdaterad den 23 januari: Idag har vi skickat sms till berörda medlemmar i Malmö för att påminna om att förhandlingarna med Fastighetsägarna Syd fortfarande inte är klara. För att motverka fri hyressättning rekommenderar vi dig att fortsätta betala den gamla, senast förhandlade hyran. Från februarihyrans inbetalning kan du dra av hyresvärdens höjning för januari om du tidigare råkat betala den. Du bör också meddela din hyresvärd att du inte accepterar hyreshöjningen och att du kommer att korrigera den vid nästa inbetalning. I Sverige har vi ett förhandlingssystem där parterna gemensamt kommer överens om hyran. Vi tycker att det är oseriöst av din hyresvärd att frångå principen med kollektiva förhandlingar genom att skicka ut en avi direkt till dig med höjd hyra.

Har du inte fått sms kan det vara på grund av att vi inte har ditt mobilnummer. Uppdatera gärna dina medlemsuppgifter genom att mejla till medlemscenter@hyresgastforeningen.se.


- Uppdaterad den 20 januari: Idag får alla berörda medlemmar ett brev om att vi rekommenderar dem att fortsätta betala den gamla hyran även för februari. I brevet finns hänvisning till en enkät som skickats ut via mejl som handlar om hur medlemmarna uppfattat de strandade hyresförhandlingarna. Här finns brevet. Här hittar du enkäten.

Hyresgäster hos Hagagruppen har fått ett brev från sin hyresvärd där de uppmanas att betala den nya oförhandlade hyran. Vi svarar hyresvärden och informerar hyresgästerna via mejl och brev. Här finns vårt svar till Hagagruppen.

- Uppdaterad den 21 december med info om hyreshöjning vid bruksvärdering och standardförbättringar (se första frågan under "Frågor och svar"), samt med tillägg av adresserna Sallerupsvägen 147 och Danska vägen 2.

- Uppdaterad den 20 december med info om Heimstaden. Förhandlingarna med Heimstaden pågår just nu och är alltså inte strandade. Strandningen gäller endast de adresser som finns på listan längst ner.

- Uppdaterad den 15 december med fråga om hyressättningsavgift (se andra frågan under ”Frågor och svar”).

Bor du på en adress i Malmö där hyresvärden låter Fastighetsägarna Syd sköta hyresförhandlingarna?
Se listan på adresser längst ner på den här sidan (listan uppdateras vid förändringar). Är du osäker, hör av dig till oss, se kontaktuppgifter nedan!

Fastighetsägarna Syd har valt att avbryta förhandlingarna med Hyresgästföreningen om nya hyror. Istället vill hyresvärden och Fastighetsägarna Syd att hyrorna höjs utan förhandling.

Bor du på någon av adresserna på listan ska du fortsätta att betala den gamla hyran, och inte betala en ny, högre hyra förrän Hyresgästföreningen har kommunicerat att hyresförhandlingarna är klara. Vill du dela ut information till dina grannar? Ladda ner flygblad här!

Frågor och svar

 

Har det skett en bruksvärdering av din lägenhet de senaste åren? Eller har det skett en standardförbättring av din lägenhet i år?
I så fall kan det bli en höjning av din hyra som ligger utanför strandningen. En höjning som har att göra med en bruksvärdering eller standard-förbättring måste du betala. Är du osäker på vad som gäller för din lägenhet, hör av dig till oss!

Vad gör jag som hyresgäst om hyresvärden skickar ut en hyresavi med en hyra som är 12 kronor lägre än den gamla hyran?
Om du får en hyresavi med en ny hyra som är 12 kronor lägre än den gamla hyran så kan du välja att betala den nya, lägre hyran. Om hyresvärden sänker hyran med 12 kronor beror det på att hyresvärden har sagt upp förhandlingsavtalet med Hyresgästföreningen. Normalt går de 12 kronorna till Hyresgästföreningen i ersättning för förhandlingarna och hyresvärden drar bort den summan.

Hur gör jag om hyresvärden skickar en ny hyresavi med en ny, oförhandlad, högre hyra?
Betala inte den högre hyran. Gör du det kan det tolkas som att du har accepterat hyresvärdens krav på hyreshöjning och då får du också en högre hyra i fortsättningen. Betala istället din senast förhandlade (gamla) hyra precis som vanligt. Hör av dig till oss omedelbart om du får en avi med högre hyra.

Vad gör jag som betalar hyran via autogiro?
Stoppa omedelbart dina överföringar genom att kontakta din bank.

Kan jag få en betalningsanmärkning om jag inte betalar den hyreshöjning som värden vill ha?
Nej, det finns ingen risk. Du riskerar ingenting om du fortsätter att betala den senast överenskomna, "gamla" hyran.

Vad gör jag om jag får en kallelse till hyresnämnden?
Bara för att du och hyresvärden inte är överens om den nya hyran har värden ingen laglig rätt att kräva högre hyra. Hyran måste först avgöras i hyresnämnden, en sorts domstol.

Som medlem får du då stöd från oss och vi blir ditt ombud i hyresnämnden. Det kostar inget extra utan ingår i medlemskapet. Om du får en kallelse till hyresnämnden - ta en kopia på kallelsen och skicka omgående in den till oss. När vi fått den tar vi kontakt med dig och informerar om vad som gäller.

Vad tycker Hyresgästföreningen om hyresvärdar som försöker höja hyran utan förhandling?
Vi tycker att det är oseriöst av din hyresvärd att frångå principen med kollektiva förhandlingar genom att skicka ut en avi direkt till dig med höjd hyra. Hyresvärdens agerande går att jämställa med att skicka bluffakturor och hoppas att människor ska betala.

Vill du komma i kontakt med oss?
Hör av dig till oss på 010-459 10 40, måndag till torsdag kl 8.30-16.30, fredag kl 8.30-14.00. Du kan också mejla oss på malmo@hyresgastforeningen.se

Bor du på någon av dessa adresser i Malmö?

A
Abbekåsgatan 9

Adelgatan 2
Aglaiavägen 45
Agnesgatan 12
Agnesgatan 4
Agnesgatan 6
Ahlmansgatan 11-19
Ahlmansgatan 12-18
Ahlmansgatan 5-9
Alestadsvägen 225
Alexander Lukasgatan 11
Alfhemsvägen 84
Almbacksgatan 11
Almbacksgatan 15

Amiralsgatan 12

Amiralsgatan 39
Amiralsgatan 48
Andréegatan 13
Andréegatan 5

B
Baltzarsgatan 16-18
Baltzarsgatan 19
Baltzarsgatan 21
Baltzarsgatan 2-10

Banérsgatan 2

Banérsgatan 6
Bangatan 1-11
Bangatan 13-15
Bangatan 8-18
Barkmansgatan 3-5
Bergsgatan 10
Bergsgatan 12
Bergsgatan 14
Bergsgatan 26
Bergsgatan 30
Bergsgatan 36-44
Bergsgatan 43
Bergsgatan 46-54
Bergsgatan 6
Beridaregatan 24
Beritta Gurrisgatan 25
Bernstorpsgatan 4
Bernstorpsgatan 6
Bernstorpsgatan 8
Betaniaplan 6
Bildesgatan 4
Birger Jarlsgatan 39
Björkgatan 11
Björkgatan 12
Blågransgatan 1-29
Bockgatan 33-35
Bockgränd 18
Bodekullsgatan 44
Bokgatan 9
Bragegatan 3
Bragegatan 4
Briggens Gränd 2-6
Brobygatan 5
Brobygatan 6
Byggmästaregatan 1
Byggmästaregatan 4-10

C
Camillavägen 34
Carl Gustafs väg 10
Carl Gustafs väg 16
Carl Gustafs väg 18

Carl Gustafs väg 46
Carl Herslowsgatan 7
Carl Hillsgatan 11
Carl Hillsgatan 4
Carl Hillsgatan 5
Cedergatan 5
Claesgatan 11
Claesgatan 6-16
Claesgatan 7-9

D
Dalslandsgatan 1
Dalslandsgatan 5
Davidshallsgatan 10
Davidshallsgatan 19
Davidshallsgatan 26
Davidshallsgatan 9
Davidshallstorg 1
Dirigentgatan 1-3
Disponentgatan 10
Disponentgatan 19-23
Djäknegatan 28
Docentgatan 3
Docentgatan 5
Docentgatan 6-8
Docentgatan 7
Dorisgatan 9
Drottninggatan 1
Drottninggatan 2-4
Drottninggatan 38
Drottningtorget 4

E
Eddagatan 3-19
Edward Lindahlsgatan 21
Ehrensvärdsgatan 20-28
Ehrensvärdsgatan 6
Ehrensvärdsgatan 8
Einar Hansens esplanad 49-55
Einar Hansens esplanad 65
Ekgatan 11
Ekgatan 5
Ekgatan 7
Ellenborgsvägen 91
Enegången 2
Engelbrektsgatan 17
Engelbrektsgatan 20
Erik Dahlbergsgatan 11
Erik Dahlbergsgatan 13 A-B
Erik Dahlbergsgatan 2
Erik Dahlbergsgatan 30
Erik Dahlbergsgatan 7

Erikslustvägen 4
Erikslustvägen 6
Erikstorpsgatan 1
Erikstorpsgatan 16
Erikstorpsgatan 2
Eslövsgatan 3

F


Falsterbogatan 14
Falsterbogatan 16
Falsterbogatan 32
Falsterbogatan 5
Fersens Väg 10
Fersens Väg 20
Fersens Väg 3
Fersens Väg 4
Flaggskeppsgatan 10-14
Flaggskeppsgatan 4
Floragatan 10-12

Fredriksbergsgatan 5-7
Fredsgatan 11
Fregattgatan 13-17
Fregattgatan 16-18
Fregattgatan 20
Fregattgatan 22
Fricksgatan 2-6
Fridhemstorget 27
Friisgatan 11
Friisgatan 14
Friisgatan 2
Friisgatan 3
Friisgatan 6

Fågelbacksgatan 30
Föreningsgatan 12

Föreningsgatan 23-25
Föreningsgatan 32
Föreningsgatan 38
Föreningsgatan 55

G
Gamla Gatan 25
Gamla Gatan 39-41


Generalsgatan 1
Getgatan 47
Glasbruksgatan 13
Glasbruksgatan 15
Glasbruksgatan 4-6
Glasbruksgatan 8

Grynbodgatan 14-16
Grynbodgatan 2
Grynbodgatan 4
Grynbodgatan 6
Gröndalsgränd 7-11Grönegatan 6-12

Gustaf Rydbergsgatan 10
Gustaf Rydbergsgatan 13
Gustaf Rydbergsgatan 16
Gustaf Rydbergsgatan 18
Gustaf Rydbergsgatan 2
Gustav Adolfs torg 51
Gustav Adolfs torg 8
Gustav Möllers gata 4-20


Göran Olsgatan 1

H

Hans Michelsensgatan 1

Hasselgatan 11
Hasselgatan 19
Hasselgatan 2
Hasselgatan 4
Havamalsgatan 3-13
Havamalsgatan 4-12

Helsingborgsgatan 11
Helsingborgsgatan 13
Helsingborgsgatan 6
Helsingborgsgatan 8
Helsingborgsgatan 9
Henrik Smithsgatan 15
Henrik Smithsgatan 17

Hermansgatan 2-8
Hermelinsgatan 49
Hermodsdalstorget 4
Herrestadsgatan 11

Hillerödsvägen 12
Hillerödsvägen 4-6
Holmgatan 1

Holmgatan 6-10
Hornsgatan 4-10

Husargatan 1
Husargatan 3-5
Hyllie Boulevard 13
Hyllie Boulevard 2
Hyllie Kyrkoväg 60
Hyregatan 3
Hyregatan 4
Hålsjögatan 3-43
Hässleholmsgatan 10
Hässleholmsgatan 3
Högamöllegatan 10-18
Högerudsgatan 28


Hörbygatan 6
Höstgatan 36-38

I
Idrottsgatan 14
Idrottsgatan 18

Idrottsgatan 29
Idrottsgatan 30
Idrottsgatan 31
Idrottsgatan 32-34
Idrottsgatan 7
Idunsgatan 1-3

J
Jacob Möllersgatan 1-7
Jakob Nilsgatan 10
John Ericssons väg 66-76
Järnvägsgatan 24
Järnvägsgatan 28
Järnvägsgatan 30
Järnvägsgatan 37-39


Järnvägsgatan 5

Jörgen Ankersgatan 2
Jörgen Ankersgatan 5-9
Jörgen Kocksgatan 1

K
Kamrergatan 11
Kamrergatan 12
Kamrergatan 2
Kamrergatan 24
Kamrergatan 8-10
Kanalgatan 1
Kanalgatan 3-5Kaptensgatan 14
Kastellgatan 4
Kilian Zollsgatan 10
Kilian Zollsgatan 17-19
Kilian Zollsgatan 8
Kirsebergs Torg 4
Kirsebergs Torg 5-9
Kirsebergsgatan 33-43
Klaragatan 18
Klippergatan 1
Klövervallsvägen 36
Kockumsgatan 7
Kommendörsgatan 5
Koralgatan 1-37Kornettsgatan9
Korsörvägen 25
Kramersvägen 4-12
Kristianstadsgatan 21
Kristianstadsgatan 34
Kristianstadsgatan 36
Kristianstadsgatan 6

Kungsgatan 16
Kungsgatan 2
Kungsgatan 31
Kungsgatan 36
Kungsgatan 4
Kyrkogatan 1
Köpenhamnsvägen 3

L

Lantmannagatan 49
Lantmannagatan 50
Lilla Kvarngatan 1
Lilla Kvarngatan 2
Lilla Kvarngatan 4
Lilla Varvsgatan 14
Lillbackegatan 2
Limhamnsvägen 48
Limhamnsvägen 54
Lindeborgsgatan 361-365
Lindgatan 1
Lindgatan 3

Linnégatan 22
Linnégatan 63
Linnégatan 64
Linnégatan 66
Linnégatan 68
Linnégatan 70
Linnégatan 9
Listergatan 2
Listergatan 3-5
Lorensborgsgatan 17
Lugna Gatan 38
Lugna Gatan 6-10
Lundavägen 3
Lundavägen 73
Lundavägen 7-9
Lundbergsgatan 4
Lundbergsgatan 6-8
Löjtnantsgatan 4
Löjtnantsgatan 6

M
Major Nilssonsgatan 1

Major Nilssonsgatan 5

Mariedalsvägen 17
Mariedalsvägen 23
Mariedalsvägen 25
Mariedalsvägen 31-33
Marietorps Allé 2
Mastgränd 2-16
Mirandavägen 35
Mirandavägen 46
Mjölnaregatan 2
Monbijougatan 10-16
Monicavägen 13
Musikantgatan 1-3
Musketörgatan 10
Märsgränd 16-24
Mäster Henriksgatan 4
Mäster Johansgatan 4-6
Möllevångsgatan 34
Möllevångstorget 14
Möllevångstorget 4

N
Nikolaigatan 10-16
Nikolaigatan 18
Nikolaigatan 8
Nils Forsbergs plats 1
Nils Forsbergsgatan 8
Nils Forsbergsgatan 9
Nils Perssons plan 5
Nils Perssons plan 7
Nobelvägen 17-19

Nobelvägen 34-36
Nobelvägen 56
Nobelvägen 72 B
Nobelvägen 74 B
Nobelvägen 75
Nobelvägen 77
Nobelvägen 91
Nobelvägen 99
Nordlinds Väg 87

Norra Rörsjögränd 1-5

Norra Skolgatan 19

Norra Skolgatan 25-27
Norra Skolgatan 29
Norra Tennisgränd 1-47

Norregatan 14-18
Norregatan 15
Norregatan 17-19
Norrtäljegatan 5
Norrtäljegatan 7
Nygårdsvägen 6, Klagshamn

O
Odengatan 25


Ola Hanssonsgatan 1
Ormvråksgatan 17
Osbygatan 15
Osbygatan 8
Ostindiefararegatan 4

P

Per Wickenbergsgatan 4
Peterstorpsvägen 2
Pilåkersvägen 21

Professorsgatan 11-13


Professorsgatan 5
Professorsgatan 8
Professorsgatan 9

R
R F Bergsgatan 46
R F Bergsgatan 48
R F bergsgatan 52
Rabygatan 25
Ramels Väg 23-43

Rasmusgatan 16-18
Rasmusgatan 28
Rasmusgatan 34
Rasmusgatan 36
Regementsgatan 102
Regementsgatan 15
Regementsgatan 2
Regementsgatan 35
Regementsgatan 64
Regementsgatan 86-90
Repslagaregatan 11
Repslagaregatan 12
Ribersborgsvägen 14
Roddaregatan 17
Roddaregatan 22
Ronnebygatan 22
Rosendalsvägen 9-11
Rosenlundsgatan 19
Roskildevägen 3
Roskildevägen 5
Roslins Väg 10
Roslins Väg 11
Roslins Väg 3
Roslins Väg 9
Ruthsgatan 6
Ryttaregatan 2
Rådmansgatan 13
Rönngatan 2-6
Rönngatan 3
Rönngatan 8

Rörsjögatan 1-5

Rörsjögatan 24

S
S:t Johannesgatan 1
S:t Johannesgatan 2-6
S:t Knuts torg 3
Sabinavägen 14


Sandvångsgatan 5

Signalgatan 3-7
Sigtunagatan 6
Sigtunagatan 8

Simrishamnsgatan 18
Simrishamnsgatan 36
Simrishamnsgatan 5
Simrishamnsgatan 40
Skansgatan 6-8
Skanörsgatan 4
Skeppsbron 13
Skonarens Gränd 3-5
Skvadronsgatan 25
Skvadronsgatan 27
Slottsgatan 32
Slottsgatan 8
Slupens Gränd 2

Slöjdgatan 7-13
Slöjdgatan 8
Smedjegatan 5
Smedjegatan 6
Smedjegatan 8
Smålandsgatan 18
Snapperupsgatan 2
Sofielundsvägen 11-17

Sofielundsvägen 1-9
Sofielundsvägen 42
Solgatan 23
Spånehusvägen 53-55
Spånehusvägen 57-59
Spånehusvägen 69
Spånehusvägen 93
Spångatan 27-29 31C
Spångatan 31A-B 33
Spångatan 35
Spårvägsgatan 10
Spårvägsgatan 12-18
Stenbocksgatan 10
Stenbocksgatan 21
Stenbocksgatan 8
Stenhuggaregatan 1

Stenhuggaregatan 3
Stora Kvarngatan 2
Stora Kvarngatan 43-45

Stora Kvarngatan 5-11

Stora Nygatan 55
Stora Nygatan 7
Stora Nygatan 71
Stora Nygatan 73
Stora Nygatan 79
Stora Trädgårdsgatan 14-20
Stora Trädgårdsgatan 5-9
Storabackegatan 13
Storabackegatan 19
Storabackegatan 22-24

Storgatan 22
Storgatan 2-4
Storgatan 28
Storgatan 37
Storgatan 45
Storgatan 47
Storgatan 49
Storgatan 5
Stormgatan 14-16
Stormgatan 6-10

Stortorget 9-11
Sturegatan 11
Sturegatan 16
Sturegatan 3
Sturegatan 5
Sturegatan 7
Sturegatan 9
Sundskajen 2-8
Svansjögatan 1-57
Svarvaregatan 1
Sveagatan 49-51
Sveagatan 56

Sveagatan 72
Sveagatan 74
Söderkullagatan 22
Södervärnsgatan 11-15
Södra Bulltoftavägen 16
Södra Bulltoftavägen 60
Södra Förstadsgatan 1
Södra Förstadsgatan 118
Södra Förstadsgatan 120
Södra Förstadsgatan 16
Södra Förstadsgatan 2
Södra Förstadsgatan 21
Södra Förstadsgatan 22-24
Södra Förstadsgatan 25-27
Södra Förstadsgatan 4
Södra Förstadsgatan 40
Södra Förstadsgatan 49-55
Södra Förstadsgatan 59
Södra Förstadsgatan 6
Södra Förstadsgatan 68
Södra Förstadsgatan 7
Södra Förstadsgatan 8
Södra Förstadsgatan 83
Södra Förstadsgatan 86
Södra Förstadsgatan 87-89
Södra Förstadsgatan 9-11
Södra Förstadsgatan 94
Södra Förstadsgatan 95-99
Södra Långgatan 23
Södra Långgatan 25
Södra Parkgatan 16
Södra Promenaden 1
Södra Promenaden 3
Södra Skolgatan 31-33
Södra Tullgatan 2
Södra Tullgatan 4
Södra Vallgatan 3
Sölvesborgsgatan 4
Sölvesborgsgatan 6
Sölvesborgsgatan 8

T
Tegelgårdsgatan 15
Tegnérgatan 23
Tegnérgatan 33

Tegnérgränd 28
Tessins Väg 1
Tessins Väg 10
Tessins Väg 16
Tornfalksgatan 3-5
Torngatan 18-22

Trelleborgsgatan 11
Trelleborgsgatan 13
Trelleborgsgatan 15

Trelleborgsgatan 3
Trelleborgsgatan 4
Trelleborgsgatan 8
Tärningholmsgatan 2
Tärningholmsgatan 9
Törnskärsgatan 6

U
Upplandsgatan 11

Upplandsgatan 5
Uppsalagatan 10
Uppsalagatan 2
Uppsalagatan 6

Uppsalagatan 9

V

Vattenverksvägen 24
Vattenverksvägen 30
Vattenverksvägen 9
Verkstadsgatan 3
Vikingagatan 21
Vingsnäcksgränd 14-18
Värmlandsgatan 10
Värmlandsgatan 12
Värnhemsgatan 14
Västanväg 63
Västergatan 20
Västergatan 32
Västergatan 4-6
Västmanlandsgatan 2
Västra Bernadottesgatan 17
Västra Bernadottesgatan 19
Västra Bernadottesgatan 21
Västra Bernadottesgatan 24

Västra Bernadottesgatan 32

Västra Hindbyvägen 3
Västra Kalkbrottsgränd 17

Västra Ryttmästaregatan 19
Västra Ryttmästaregatan 20
Västra Ryttmästaregatan 21
Västra Ryttmästaregatan 22
Västra Ryttmästaregatan 24
Västra Ryttmästaregatan 28
Västra Ryttmästaregatan 30
Västra Rönneholmsvägen 33
Västra Rönneholmsvägen 67
Västra Rönneholmsvägen 76
Västra Rönneholmsvägen 77
Västra Stallmästaregatan 31
Västra Varvsgatan 40-46

Y
Ystadsgatan 2

Ystadsgatan 30
Ystadsgatan 33
Ystadsgatan 39
Ystadsgatan 4Ystadvägen 12
Ystadvägen 18

Z
Zenithgatan 13

Å
Åhusgatan 3

Ä
Älggatan 38
Älggatan 50
Ängdalavägen 32-34

Ö
Örsholmsgången 3
Österportsgatan 2
Österportsgatan 8
Östervärnsgatan 6
Östra Ansgarigatan 84
Östra Förstadsgatan 1-9
Östra Förstadsgatan 20
Östra Förstadsgatan 30-34

Östra Förstadsgatan 46
Östra Kanalgatan 6
Östra Kristinelundsvägen 1
Östra Kristinelundsvägen 11
Östra Kristinelundsvägen 13
Östra Kristinelundsvägen 2
Östra Promenaden 17-19
Östra Promenaden 21-23
Östra Promenaden 3-5
Östra Promenaden 7
Östra Ryttmästaregatan 12
Östra Ryttmästaregatan 14
Östra Ryttmästaregatan 16
Östra Rönneholmsvägen 13
Östra Rönneholmsvägen 26
Östra Stallmästaregatan 11


Östra Stallmästaregatan 7
Östra Tullgatan 1-3
Östra Tullgatan 2
Östra Tullgatan 4
Östra Varvsgatan 20-22
Östra Varvsgatan 32-36
Östra Varvsgatan 38-42
Östra Varvsgatan 44-46
Östra Varvsgatan 48
Övägen 11