Film: Lyckad HELA-vecka i Landskrona

HELA Landskrona har gått i mål för i år. Veckan bjöd på ett fullspäckat program med mängder av aktiviteter i mångfaldens och hållbarhetens tecken.

Hyresgästföreningen arbetar ständigt för att hitta nya och fler vägar till samverkan med olika aktörer. Därför är vi initiativtagare och en av huvudarrangörerna till HELA Landskrona – en vecka som gör det möjligt för föreningar, verksamheter och invånare i Landskrona att hitta varandra och upptäcka nya sätt att engagera sig i stadens utveckling. 

– Vi lyckades skapa ett brett program med flera olika och viktiga teman. Allt har knutit an till de globala målen. Det viktigt att vi börjar abeta med hållbarhet och förstår vad målen innebär för oss som konsumenter och medborgare, säger Helena Rasmusson som är verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreingen region norra Skåne och ordförande i HELA Ideella. 

Den föreningsmässa som startade igång veckan drog mycket folk och avslutades med ett pridetåg som blev det största i Landskrona hittills. Under veckan har Hyresgästföreningen träffat mängder av människor och knutit många nya kontakter. 

– Det är bra att träffa människor på olika ställen för att väcka en nyfikenhet om vad vi i Hyresgästföreningen erbjuder. Många nya tankar och idéer uppstod under denna intensiva vecka.

Och evenemanget blir även av nästa år. 

– Det blir definitivt ett HELA Landskrona även nästa år. Vi får sätta oss ner och diskutera med de som varit med i år och hur vi kan arbeta vidare för att göra det ännu bättre 2020, säger Helena Rasmusson. 

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.