Önskar sig en plats där man kan umgås

Det finns massor av sätt som man kan utveckla sitt område. Ett bra hem är inte bara någonstans att bo, utan även en plats där man kan leka, umgås och känna sig trygg. Så här har Mattias Nyström som bor i Berga arbetat.

Mattias Nyström Linköping

Foto: Mia Karlsvärd

Mattias Nyström som är ordförande för Linköpings Hyresgästförening bor i en lägenhet i Berga i Linköping. Här har han bott i många år, och det har pratats mycket om Berga.
Här har hänt en del som skapat negativa rubriker i media, och Mattias Nyström har varit med och arbetat för ett tryggare område.

Hur har Berga förbättrats och vad mer kan man göra tycker du?
–Här i Berga finns ett engagemang som jag hoppas ska bli ännu större. Redan nu samarbetar flera föreningar för att skapa en större trygghet i området. Runt omkring våra hus finns fina grönområden och ett rätt så nytt utegym. Det vi skulle behöva är en självklar mötesplats för oss hyresgäster.
Om fler engagerar sig kanske vi kan få mer verksamhet i Hyresgästföreningens lokaler här i Berga, hoppas Mattias Nyström.

Har du en idé att genomföra där du bor?
Läs mer här.

http://ettbrahem.hyresgastforeningen.se/

 

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.