Framgångar når vi tillsammans

Berätta hur du vill förbättra bostadssituationen på Gotland. –Tillsammans kan vi nå framgångar för er hyresgäster på Gotland, säger Björn Johansson, ordförande Hyresgästföreningen region Sydost.

Hus i Visby

Foto: Mia Karlsvärd

Håll utkik! Snart besöker Björn Johansson Gotland för att särskilt snappa upp och lyfta frågor kring boendesituationen på Gotland.

Då är du som medlem i Hyresgästföreningen bjuden till lunch. Detta kommer vi annonsera om framöver.

–Bra är att Gotlandshem nu kommit en bit på vägen när det gäller byggande av nya bostäder. Där ser jag att vi i Hyresgästföreningen har varit med och påverkat, säger Björn Johansson.

–Jag hoppas att många av våra medlemmar kommer till vår gemensamma lunch. Här kan vi tillsammans prata bostadsfrågor för att framgångsfullt fortsätta att påverka bostadssituationen på Gotland, säger Björn Johansson.

Bostadsfrågan på Gotland har varit bekymmersam en längre tid. Bostadsbristen för de som studerar på Gotland är ofta akut och en del hyr i andra hand till ockerhyra.

–Jag hoppas att vi nu gemensamt med studenterna och alla andra hyresgäster på Gotland kan nå ytterligare framgångar för att skapa bra boende för alla, säger Björn Johansson.