Vi bjuder på lunch

Hyresgästföreningen vill veta hur hyresgästerna har det och vad de tycker är viktigt i sitt boende. Därför gör vi besök runt om i landet. –Det vi bland annat har inplanerat är att vi bjuder medlemmarna på lunch den 27 februari, berättar Urban Jönsson, ordförande Ronneby hyresgästförening.

Lunchbjudning i Blekinge

Foto: Mia Karlsvärd

Sommaren 2017 tog vi en stor tur kring hela länet under de varma sommarmånaderna för att träffa er hyresgäster. Det blev en framgångsfylld resa med många trevliga möten på alla orter i länet.

–En riktigt lyckad turné med härliga möten med hyresgäster i Blekinge, säger Urban Jönsson.

Många kom för att prata med Hyresgästföreningens representanter. De flesta talade om trivseln i sitt område och den gemenskap man upplever. Några kände sig inte helt nöjda med allt i sitt område.

Den 27 februari startar vi med lunchbjudning på restaurang Skeppsgossen på Marinmuseum i Karlskrona. Då är ni som är extra intresserade av att prata bostadspolitik välkomna. 

–Nu inför valet är det särskilt viktigt att vi lyfter de frågor som är viktiga för hyresgästerna. Vi hoppas att många kommer och pratar bostadsfrågor med oss, säger Urban Jönsson.

Håll utkik efter Hyresgästföreningen när vi kuskar runt i dina hemtrakter och du är varmt välkommen att tala med oss.