Här blev det bra redan från början

Det finns massor av sätt som man kan utveckla sitt område. Ett bra hem är inte bara någonstans att bo, utan även en plats där man kan leka, umgås och känna sig trygg. Stefan Uddebrant som är ordförande för Hyresgästföreningen på Gotland bor på Adjutanten och är nöjd med sitt område.

Stefan Uddebrant; Visby

Stefan Uddebrant bor i en lägenhet på Adjutanten i Visby. Området är nytt. Stefan och hans fru flyttade in i sin lägenhet när huset stod klart i april 2016.

Hur är det att bo i Adjutanten?
–Här var det bra redan från början. Det är ett välplanerat område. Som ordförande har jag fått möjligheten att besöka även andra hyreshusområden runt om på Gotland. Jag har sett hur man i många områden satsat på att bygga fina lekplatser. Bland annat i Slite. Här i Visby ska man snart bygga en ny lekplats på Vitkålen, berättar Stefan Uddebrant.

Vad mer skulle man kunna utveckla på ditt område?
–Jag har svårt att se att det finns något, kanske en grillplats. En sak som jag saknar här på Adjutanten är en piskställning, säger Stefan Uddebrant.

Har du en idé att genomföra där du bor?
Läs mer här

http://ettbrahem.hyresgastforeningen.se/

 

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.