När grannsämjan frodas

I Stenstorp, mellan Falköping och Skövde, finns en livaktig lokal hyresgästförening. Man är aktiv i förhandlingarna och intresserade av att vara med och ha inflytande över sitt eget boende. Men det finns andra värden också...

När hösten knackar på dörren bjuder den lokala hyresgästföreningen i Stenstorp in till skaldjursfest. Med godsaker på bordet och ett tvåmansband som sköter underhållningen blir det ett uppskattat tillfälle att träffa grannarna.

- I år kom det dryga tjugotalet på vårt kalas, berättar Björn Arlenborg. En sån här kväll lägger vi allvarligheter som bostadspolitik och inflytande åt sidan - vi träffas och har trevligt tillsammans!

Bandet som rockade loss är Leif-Henrik & Tivermans som varvar musik, sång och underhållande mellansnack med lite historier.

Foto: Björn Arlenborg

Trivselaktiviteter som Stenstorps skaldjursfest är en del av Hyresgästföreningens arbete, och sköts av den lokala föreningen. Är du också intresserad av att det ska finnas lokala aktiviteter där du bor? Hör av dig till Marie Sundeberg eller Mia Kjellsson så kan de ge dig bra tips!

Marie: 010-459 14 43
Mia: 010-459 14 63

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.