Fem förslag till Tidaholms politiker

I Tidaholm har man inte byggt mycket på senare tid, och bostadsbristen är stor. Nu planerar man bostäder inför framtiden, och Hyresgästföreningen har tagit fram fyra förslag på hur man kan lösa de bostadspolitiska utmaningarna i kommunen.

I Tidaholm behöver man bygga mer och hålla sig ajour med planeringen av bostäder. Så kan man hindra utflyttningen konstaterar Hyresgästföreningen när man tittar på bostadspolitiken i kommunen. Fyra punkter har man tagit fram som förslag till politikerna.

- Kommunen står inför utmaningar, konstaterar Magnus Tengberg som är kommuncoach på Hyresgästföreningen. Vi har val i år och vi kommer att träffa politiker. Då har vi tagit fram ett bostadspolitiskt program som vi kommer att ta med oss vid de mötena.

- Vi lyfter några av de viktigaste punkterna. Programmet visar också för våra medlemmar vad vi jobbar med, och är också en inbjudan att komma med synpunkter på och vara med och jobba med bostadsfrågor.

I kort innebär Hyresgästföreningens förslag:

  1. Fullfölj Bostadsstrategin
  2. Planlägg för bostäder, särskilt hyresrätter
  3. Verka för infrastruktur i hela kommunen
  4. Jobba för trygghet

Vill du också påverka bostadspolitiken i kommunen? Ta då kontakt med Hyresgästföreningen på 0771-443 443 där vi slussar dig vidare.

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.