Trygghetsvandring i Dals Långed

Följ med på trygghetsvandring! Vi går runt tillsammans, ser på vad som inte känns bra och kan förbättras. OBS: nytt datum!

Nu gör vi en trygghetsvandring i Dals Långed - på flera olika områden. En trygghetsvandring går till så att vi går runt i bostadsområdet (eller flera!) med en komihåglista med punkter vi vill kolla: var känns det tryggt, var blir det för mörkt, finns det problem med trappor eller dörrar?

Vi börjar redan vid 17-tiden. Om du ser oss i våra gula västar: kom ut!

Kl 18 träffas vi i lokalen, som är öppen, för lite fika. Därifrån tar vi en ny runda i området närmast kvarterslokalen. Vill du inte följa med så är du välkommen på en fika - vi har folk där hela tiden!

Vi gör ett enkelt protokoll som vi sen visar för bostadsbolaget, och pratar med dem om det. Det brukar bli en klar förbättring! 

Men vi behöver vara några stycken som hjälps åt. Så kom - ta med någon granne och vi förbättrar boendet tillsammans! Vi träffas i lokalen (adressen kommer senare) som vi också håller öppen under tiden vi knallar runt.

Kan du inte vara med? Inga problem. Då kan du göra så att du tar en bild eller fler, skriver vad du tycker och skickar den till oss. Adressen är ulf.hallman@hyresgastforeningen.se. Märk e-posten med "Dals Långed" så att den kommer rätt.

Händer just nu i Västra Götaland