Medlemsdag med amerikansk fotboll

Fredagen den 15 april mötte Örebro Black stockholmslaget Knights Stockholm Mean Machines på Berhn Arena i Örebro. Hyresgästföreningen fanns på plats med aktiva medlemmar som berättade om stadsodling och hur unga vuxna kan påverka en växande stad.

Det var den lokala Hyresgästföreningen Stjärnfallet från Rosta och gruppen HUVA (Hyresgästföreningen Unga Vuxna Ambassadörer, Örebro) som stod för en fina insatsen.

Medlemmar kunde ta med upp till fem personer till och det bjöds på fika och en dialog vid våra bord, som låg alldeles intill fiket och ingången.

HUVA såg det här som en start, att bygga vidare på. Och det var också många som fick upp ögonen för möjligheterna med stadsodling. Här finns det mer att göra om ÖBO vill nå ut med det, för alla som hörde om det var väldigt positiva.

Vad tyckte de medlemmar som var med och delade ut material, fika och samtalade om kvällen?

- Otur med vädret, men ett bra initiativ. Ett bra sätt att nå ut till medlemmarna och ge dem värde. Vi fick kontakt, det har betydelse om något. Och det ger mer än en broschyr! Den här typen av aktiviteter borde det vara mer av, där vi anpassar oss efter medlemmarna.