Årets utvecklingskatalog 2018 är här!

Välkommen till ett nytt år av utveckling och lärande. Vi erbjuder något för alla. Ta chansen att delta på ett av våra lärtillfällen under 2018.

I år erbjuder vi dig som är nyfiken på våra uppdrag en heldag där du får prova på olika funktionsutbildningar. Nytt för i år är också att alla nya medlemmar välkomnas till något av våra kontor för att få veta mer Om Oss på en kvällsträff med förtäring.

En annan nyhet är att alla lokala hyresgästföreningar som är intresserade av att ta ett utökat ansvar för sin ekonomi erbjuds den digitala kursen LH-ekonomi. Kursen Systematisk hyressättning ger fördjupade kunskaper om införande och underhåll av systematiserade hyressystem.

Regionen har även köpt in en bobil som kan användas vid olika aktioner. Du som är nyfiken på bobilen och vill få tips på hur du kan använda den erbjuds inspirationsträffar med temat Bobilen – smidig, synlig och inspirerande.

Vi fortsätter självklart också att erbjuda våra högst relevanta grundkurser som ger dig en bra möjlighet att utföra ditt uppdrag i rollen som förtroendevald.

Kunskap gör oss starka tillsammans!