Årets utvecklingskatalog är här!

Lär dig mer om andrahandsuthyrning, bostadspolitik eller ombyggnation. Kika gärna i katalogen och se vilka kurser och utvecklingsmöjligheter som finns just för dig.

I år erbjuder vi tjugofyra unika kurser samt forum, program och studiecirklar vid fler än femtio tillfällen för olika målgrupper som medlemmar och förtroendevalda i region Aros-Gävle.

- Nytt för i år är bland annat en grundkurs som reder ut juridiken kring Andrahandshyresgäster, byte och besittningsskydd. Makt, mod och meningsskiljaktigheter är en annan spännande nyhet. Kursen riktar sig till den som har förtroendet att leda och möta andra, säger Linda Forsberg, utbildningsstrateg i region Aros-Gävle.

Linda Forsberg berättar att man i år valt namnet utvecklingskatalog istället för kurskatalog, för att bättre fånga allt som ryms där. Utvecklingskatalogen har ett brett utbud och rymmer allt från grundkursen Om oss, för den som är intresserad av vilka Hyresgästföreningen är, till mer specialiserade kurser om miljö eller ledarskap.

– Om du är nyfiken hyresgäst och vill veta mer om Hyresgästföreningen som organisation så kan du även hålla utkik på evenemang där du bor. Vi kommer bland annat att delta på Kulturnatten i både Västerås och Uppsala samt Ådraget i Gävle och Häl-singemarknaden i Hudiksvall senare i år, tipsar Linda Forsberg och fortsätter:

– Jag hoppas att många medlemmar och förtroendevalda kan hitta något de vill utveckla och dessutom tipsa andra som vill utvecklas.