Nominera framtidens ledare

Är du intresserad av att bli framtidens ledare? Vill du föreslå någon annan? Då har du chansen! Nu kan du nominera deltagare till fjärde omgång av Hyresgästföreningens ledarprogram med start vintern 2016/2017.

Målgruppen är yngre aktiva medlemmar och förtroendevalda. Syftet med programmet är att utveckla ledare inom Hyresgästföreningen, ledare som är idébärare och som vill utveckla lokalt folkrörelsearbete i en ny tid.

Programmet sker med flera helgträffar, och är ett verkligt tillfälle att arbeta med sig själv och utveckla det egna ledarskapet tillsammans med andra.
Om du vet någon kandidat som är lämplig att delta, passa på att nominera redan nu! En urvalsprocess sker sedan löpande, och mer information kommer att sändas till de nominerade. Det går också bra att lämna en intresseanmälan för egen del. Sista datum är den 30 september.

Intresseanmälan eller nominering skickas till utbildning.aros-gavle@hyresgastforeningen.se. Ange "Nominering till Ledarprogrammet" i ämnesraden.
Vill du veta mer om programmet, kontakta utbildningsstrateg Linda Forsberg via e-post linda.forsberg@hyresgastforeningen.se eller på tel: 010-459 13 37.

Ledarprogrammet drivs av Hyresgästföreningen i Region Aros-Gävle, Region Mitt och Västerås Folkhögskola.