Att bo och leva i Tallnäs - tävla och vinn

För 25: e året i rad arrangerar hyresgästföreningen Tallnäsdagen. Den här gången vill man lyfta fram livskvalitet i Tallnäs med en fototävling, där några av tävlingsbidragen kommer att visas i en fotoutställning under Tallnäsdagen den 27 augusti i Pangeas lokaler.

Människor på festplatsen under Tallnäsdagen

– Vi vill lyfta fram det goda livet i Tallnäs och allt spännande som händer där, säger hyresgästföreningsordförande Lillemor Göranson.

Alla som har en kamera kan vara med och tävla och bilderna ska föreställa livet i Tallnäs. När man fotograferat en bild skickar man in den till e-postadressen info@timrabo.se.

– Vi vill att alla som vill ska vara med men alla kanske inte har en kamera utan man har bara en mobiltelefon. Det är viktigare att få allas engagemang än bra bildkvalitet, säger Lillemor.

För bästa kvalitet bör man skicka in bilder på 4 MG men tävlingen godkänner bilder fotograferad med mobiltelefonen/surfplattor. Fototävlingen pågår från och nu till och med den 14 augusti.

Jurygrupp

En jurygrupp är utsedd med representanter från Timrå kommun, AB Timråbo och ordförande är Lillemor Göranson.

– Det ska bli otroligt spännande att få ta del av alla bilder som kommer in och jag tror att vi kommer få se nya vardagsbilder från Tallnäs, säger jurymedlemmen tillika informations- och marknadsansvarig Marie Zetterlund.

Juryn består av:

Ordförande Lillemor Göranson, Hyresgästföreningen

Per-Arne Olsson, AB Timråbo

Bo Markusson, kulturchef, Timrå kommun

Marie Zetterlund, information- och marknadsansvarig, Timrå kommun

Tommie Nordlund, Pangea, Timrå kommun

Viktig information

När man skickat in sitt bidrag deltar man i tävlingen och ger sitt medgivande att Hyresgästföreningen och AB Timråbo får fritt använda bilderna i marknadsförningssyfte. Juryns beslut är enhälligt och går inte att överklaga. Bilderna ska vara tagna i Tallnäs.

Tallnäsdagen genomförs för 25:e gången i samarbete med AB Timråbo, Timrå kommun och Svenska kyrkan.